Købe W-Bogstavet Piller Uden Recept

Købe War (Coumadin) Uden Recept

War (Coumadin)
War anvendes til behandling og forebyggelse af skadelige blodpropper, der kan opstå i venerne (venetrombose), i lungerne (lungeemboli), med en form for unormal hjerterytme (atrieflimren), eller efter en hjerteklap udskiftning.
mere info...

Købe Warafin (Coumadin) Uden Recept

Warafin (Coumadin)
Warafin anvendes til behandling og forebyggelse af skadelige blodpropper, der kan opstå i venerne (venetrombose), i lungerne (lungeemboli), med en form for unormal hjerterytme (atrieflimren), eller efter en hjerteklap udskiftning.
mere info...

Købe Waran (Coumadin) Uden Recept

Waran (Coumadin)
Waran anvendes til behandling og forebyggelse af skadelige blodpropper, der kan opstå i venerne (venetrombose), i lungerne (lungeemboli), med en form for unormal hjerterytme (atrieflimren), eller efter en hjerteklap udskiftning.
mere info...

Købe Warfant (Coumadin) Uden Recept

Warfant (Coumadin)
Warfant anvendes til behandling og forebyggelse af skadelige blodpropper, der kan opstå i venerne (venetrombose), i lungerne (lungeemboli), med en form for unormal hjerterytme (atrieflimren), eller efter en hjerteklap udskiftning.
mere info...

Købe Warfarex (Coumadin) Uden Recept

Warfarex (Coumadin)
Warfarex anvendes til behandling og forebyggelse af skadelige blodpropper, der kan opstå i venerne (venetrombose), i lungerne (lungeemboli), med en form for unormal hjerterytme (atrieflimren), eller efter en hjerteklap udskiftning.
mere info...

Købe Weigeluo (Avandamet) Uden Recept

Weigeluo (Avandamet)
Weigeluo indeholder en kombination af metformin og rosiglitazon, to orale diabetes medicin, der hjælper med at kontrollere blodsukkeret. Weigeluo virker ved at nedsætte mængden af ​​sukker, der producerer leveren og tarmene absorbere. Det hjælper også til at gøre din krop mere følsomme over for insulin, som du naturligvis produce.Weigeluo er for mennesker med type 2-diabetes, der ikke bruger daglige insulininjektioner. Denne medicin er ikke til behandling af type 1 diabetes.
mere info...

Købe Wellbutrin Uden Recept

Wellbutrin
Wellbutrin (bupropion) er et antidepressivt medicin. Det virker i hjernen til behandling af depression.
mere info...

Købe Wellbutrin SR Uden Recept

Wellbutrin SR
Wellbutrin SR er et lægemiddel, der anvendes til behandling af voksne med en vis form for depression kaldet større depressiv lidelse.
mere info...

Købe Withania (Ashwagandha) Uden Recept

Withania (Ashwagandha)
Withania er blevet brugt som en adaptogen, vanddrivende, og beroligende og er tilgængelig som et kosttilskud. Forsøg understøtter dets kliniske anvendelse er begrænset, men mange in vitro-og dyreforsøg antyder, virkninger på immun-og CNS-systemer samt i patogenesen af ​​cancer og inflammatoriske tilstande.
mere info...