Købe Allerjin (Benadryl) Uden Recept

Købe AllerjinKøbe Allerjin Online Uden Recept

ALLERJIN (BENADRYL) INDIKATIONER


Allerjin anvendes til forebyggelse eller behandling af symptomer på høfeber og andre øvre luftvejsallergi eller almindelig forkølelse, som løbende næse, nysen, kløe i næse og svælg, og kløende, rindende øjne, og lindre hoste.

ALLERJIN (BENADRYL) VEJLEDNING


Du må ikke tage Allerjin, hvis du har taget en MAO-hæmmer (MAO) såsom isocarboxazid (Marplan), phenelzin (Nardil) eller tranylcypromine (Parnate) i de sidste 14 dage. En meget farlig lægemiddelinteraktion kan forekomme, hvilket fører til alvorlige bivirkninger.

Før du tager Allerjin, fortælle din læge, hvis du har:

glaukom eller forhøjet tryk i øjet;
mavesår;
en forstørret prostata, blære problemer eller vandladningsbesvær;
en overaktiv skjoldbruskkirtel (hyperthyroidisme);
hypertension eller nogen form for hjerteproblemer, eller
astma.


Du må ikke være i stand til at tage Allerjin, eller du kan kræve en lavere dosis eller særlig overvågning under behandling, hvis du har nogen af ​​de ovennævnte betingelser.

Tage Allerjin nøjagtigt som anvist på pakken, eller som anvist af din læge. Hvis du ikke forstår disse anvisninger, så spørg på apoteket, sygeplejerske eller læge til at forklare dem til dig.

Tag hver dosis med et helt glas vand.

Allerjin kan tages med eller uden mad.

For køresyge er en dosis sædvanligvis taget 30 minutter før motion, derefter med måltider og ved sengetid for varigheden af ​​eksponeringen.

Som en sove støtte, bør Allerjin tages cirka 30 minutter før sengetid.

For at sikre at du får en korrekt dosis, måle de flydende former af Allerjin med særlig dosis-måling ske eller kop, ikke med en almindelig spiseske. Hvis du ikke har en dosis-måleapparat, spørg på apoteket, hvor du kan få en.

Aldrig tage mere af Allerjin, end der er ordineret til Dem. Den maksimale mængde diphenhydramin at du skal tage i enhver 24-timers periode er 300 mg.

Tag den glemte dosis så snart du husker det. Men hvis det næsten er tid til næste dosis, springe den glemte dosis over og blot tage det næste regelmæssigt planlagte dosis. De må ikke tage en dobbelt dosis af Allerjin, medmindre andet er bestemt af din læge.

DOSERING

Brug ikke mere end rettet.

Voksne og børn i alderen 12 år og derover - 25 mg til 50 mg (1 til 2 kapsler).

Børn 6 til under 12 år - 12,5 mg ** til 25 mg (1 kapsel).

Børn under 6 år - konsultere en læge.

ALLERJIN (BENADRYL) OPBEVARING


Store Allerjin ved stuetemperatur mellem 68 og 77 grader F (20 og 25 grader C) i en tæt lukket beholder. Korte perioder ved temperaturer på 59 til 86 grader F (15 til 30 grader C) er tilladt. Opbevares væk fra varme, fugt og lys. Må ikke opbevares i badeværelset. Hold Allerjin utilgængeligt for børn og væk fra kæledyr.

Før du tager diphenhydramin, lægen eller apoteket, hvis du er allergisk over for det, eller hvis du har andre allergier. Dette produkt kan indeholde inaktive ingredienser, som kan forårsage allergiske reaktioner eller andre problemer. Tal med apoteket for flere detaljer.

Før du bruger denne medicin, fortælle Deres læge eller apotek din sygehistorie, især: vejrtrækningsproblemer (f.eks astma, emfysem), grøn stær, hjerteproblemer, højt blodtryk, leversygdom, mentale / humørsvingninger, kramper, maveproblemer (fx , mavesår, obstruktion), en overaktiv skjoldbruskkirtel, vandladningsbesvær (fx på grund af en forstørret prostata).

Allerjin er i FDA graviditet kategori B. Det betyder, at det ikke forventes at være skadeligt for et ufødt barn. Du må ikke tage Allerjin uden først at tale med din læge, hvis du er gravid. Spædbørn er særligt følsomme over for virkningerne af antihistaminer, og bivirkninger kan opstå i en amning baby. Du må ikke tage Allerjin uden først at tale med din læge, hvis du ammer et spædbarn.

Hvis du er over 60 år, kan du være mere tilbøjelige til at opleve bivirkninger fra Allerjin. Du kan kræve en lavere dosis af Allerjin.Stop med at tage Allerjin og søge lægehjælp, hvis du oplever en allergisk reaktion (vejrtrækningsbesvær, lukning af din hals, hævelse af læber, tunge, eller ansigt, eller nældefeber).

Andre, mindre alvorlige bivirkninger kan være mere tilbøjelige til at forekomme. Fortsæt med at tage Allerjin og tale med din læge, hvis du oplever:

søvnighed, træthed eller svimmelhed;
hovedpine;
mundtørhed, eller
vandladningsbesvær eller en forstørret prostata.

Dette er ikke en komplet liste over bivirkninger og andre kan opstå. Ring til din læge til læge om bivirkninger.

Ved brug af dette produkt:

markant døsighed kan forekomme
undgå alkoholiske drikke
alkohol, beroligende midler og beroligende midler kan øge døsighed
ophidselse kan forekomme, især hos børn
være forsigtig, når du kører et motorkøretøj eller betjene maskiner

Købe Allerjin